tirsdag 26. juni 2012

OL-klare beachgutter!


I den siste Continental-cup-turneringen i Tyrkia var det mye fokus på nedkjøling av kropper både før, under og etter kamp. Under sånne forhold får utøverne så høy kroppstemperatur at de får feber, som igjen resulterer i redusert fysisk og psykiske prestasjoner. Dette gjør at kampene får et litt annet preg enn vanlig. Og de som "tåler" varmen best har en stor fordel. 

Turneringen startet med 32 nasjoner. Til tross for at guttene våre er vant til å spille med stilongs og lue, så gav de alt i varmen og stod på toppen av seierspalen til slutt!

 Tarjei og Spinny er nå tatt ut for å representere Norge i London. Fra støtteapparatet blir gjengen i teamet fra Tyrkia med, samt landslagsjefen for beachvolley. Vi har i tillegg lege, mentaltrener, ernæringsfysiolog, coach etc. Så alt ligger til rette for at Tarjei og Spinny skal nå målet sitt: medalje i OL.  

I dag har utøverne fått trenings- og behandlingsfri. I morgen starter vi siste ukene med oppkjøring mot OL. Da skal vi jobbe for at kroppene er klare for sin livs turnering.



Mvh Maria Øgreid Leitao
Idrettsfysioterapeut, beachvolley





Bak fra venstre: Spillerne Iver Horrem, Tarjei Skarlund, Geir Eithun og Martin Spinnangr. Foran: Kristine Wiig Skarlund(videoanalyse), Martin Engvik(coach), Maria Øgreid Leitao(fysio)

Taping av ryggen til Iver.

Martin Spinnangr med tape på skulder

Tarjei kjøler ned hodet

Spinny

Iver fornøyd med egen innsats!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar