søndag 3. juli 2011

Nok et eventyr!

Da var eventyret over i Vågen. Spinny og Tarjei trakk det lengste strået denne gang. Stavanger Idrettsklinikk gratulerer med en fantastisk 4. plass! Vi er stolte av å være en del av teamet deres. Resten av de norske lagene gjorde også en veldig god figur.

Jeg kan rapportere at Tarjei og Spinny fortsatt er skadefrie. Kroppene er ømme og slitne som forventet etter så mange kamper. Vi har vært et stort team rundt Tarjei og Spinny de siste dagene: trenerteam, mentaltrener, manager og undertegnede har vi alle hatt våre oppgaver i løpet av dagene. 

Jeg jobber for det meste alene i Vågen med det medisinske, men bruker teamet på klinikken, spesielt i forkant av turneringa, da vi gjør "grovarbeidet". Mye av mine oppgaer utenom oppfølging av muskler og ledd går på restitusjon, mat, drikke osv. Jo mer vi greier å avlaste gutta på ting og tang, dess mer hvile og ro får de. Og det er veldig viktig for restitusjonen når kampene går så tett.

Da er det tid for hvile for teamet rundt de norske utøverne og. For det trengs når vi alle skal prestere i ny arbeidsuke:)

Maria


Foto Lars K. Aalgaard

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar