torsdag 9. januar 2014

Godt nyttår fra oss på SIK!

Kjære nye og gamle kunder ved Idrettsklinikken!

Godt nyttår! Vi er i full gang med aktivitet i klinikken. Vi ser tilbake på fjordåret som nok et travelt og utviklende år på klinikken.

På nyåret er vi allerede igang med ulike aktiviteter i klinikken. 5. februar starter vi igjen opp med trening for mødre med babyer (for mer info, klikk her). Dette er et alternativ for nybakte mødre uansett fysisk form. Gruppene er små og trygge og du har mulighet for å spørre fysioterapeut om du har spørsmål ifm trening eller eventuelle problemstillinger etter fødsel.

Stavanger Idrettsklinikk arrangerer også ulike kurs for terapeuter i distriktet. Neste kurs ut er kurs i manuelle teknikker og taping med Tord Moen (Manuellterapeut/idrettsfysioterapeut fra Klinikk24 og alpinlandslaget). Klikk her for info.

Vi fortsetter våre gode samarbeid med ulike bedrifter i området. Stavanger Idrettsklinikk tilbyr blant annet testing og trening for ansatte i bedrifter. Vi gjør også arbeidsplassvurderinger.

For idrettsutøvere så minner vi om at alle som driver med organisert idrett er forsikret gjennom lisens mot skader. Dette dekker behandling på Stavanger Idrettsklinikk. Sjekk med forbundet ditt hva vilkårene er på din forsikring.

Vi har ulike terapeuter som har vært i permisjon eller kommer tilbake fra permisjon grunnet barsel og studier. Fysioterapeut, pilates og mediyogainstruktør Charlotte K.H Nordbø er nå tilbake for fullt etter et år med permisjon. Vibeke Koren, osteopat og fysioterapeut, kommer tilbake i februar igjen etter at hun har vært i permisjon med tvillinger. Maria Øgreid Leitao har gått ut i barselpermisjon.

På Stavanger Idrettsklinikk har vi høy kompetanse på trening. Våre trenere og terapeuter samarbeider tett for at kundene våre skal få optimal oppfølging på både utredning, behandling og trening. Vi tilbyr rehabilitering i forbindelse med plager og skader, samt personlig trening for kunder i alle aldre og fysisk form.

Du er velkommen til å stikke innom eller kontakte oss for spørmål, tilbakemeldinger eller bestilling av time. Tlf: 81556156, post@stavangeridrettsklinikk.no.



Mvh alle oss

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar