søndag 19. august 2012

Finito for Skarlund/Spinnangr

Spinny



Tarjei

Da har Skarlund/Spinnangr spilt sin siste turnering sammen. Stavanger Idrettsklinikk har hatt mye moro med å følge paret de siste årene. Tarjei og Spinny har brukt klinikken flittig til både trening og behandling i tillegg til deltakelse i sosiale settinger og lunsjer.

Jeg har jobbet med Tarjei siden Jørre Kjemperud og Tarjei begynte å spille sammen rundt 2004. Ikke få timer har vi tilbragt sammen på flyplasser, hoteller, diverse treningsleirer og turneringer, i tillegg til to OL.  Heldige de som får denne mannen i bedriften sin nå når han legger opp! Tarjei er en multikunstner, har ekstremt gode personlige egenskaper, og er en god venn.

Spinny har ikke bare vokst fysisk de siste 4 årene. Fra å være en kjempekoselig, litt naiv og grovmotorisk sørlandsgutt, har han blitt en stor, sterk og selvsikker sørlandsmann med klare mål og meininger både på og utenfor trening. (Finmotoriker har vi ikke fått han enda, desverre). Man tar seg i å bli i godt humør av å være i samme rom som han. De tørrvittige kommentarene står i kø...

De siste årene har det vært flott å se hvordan paret har jobbet mer og mer seriøst og systematisk mot målene sine. Jeg har erfart at de har samarbeidet godt med, og gitt full tillitt til oss i støtteapparatet. Før OL opplevde vi hvordan skader kan gi usikkerhet og ta opp mye eneri og krefter i et helt team. Her greide vi å bruke tidligere erfaringer, kompetanse og godt humør for å jobbe videre mot OL som ble en fantastisk opplevelse for hele teamet takket være disse to guttene!

Vi på klinikken håper å få oppleve Tarjei og Spinny i mange år til, helst skadefrie:)! Vi sender de gode vibber og ønsker mot nye utfordringer!




Mvh
Maria Ø Leitao og resten av SIK



OL-teamet til Tarjei og Spinny fra venstre: Jon Grydeland(Trener), Maria Ø Leitao(Fysio), Marit Breivik (Coach, Olympiatoppen), Tarjei, Spinny, Martin Engvik(Trener), HC Knutsen (Mental trener), Kristine W Skarlund(Videoanalytiker).








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar